Falus András szakért - riogat

Falus András szakért - riogat

‼️ Újabb "szakértő" nyilatkozik a 444-nek: Kincses Gyula után most Falus András terjeszti a rémhíreket. A https://statopolis.net/ oldalon lévő valós adatok alapján aggodalomra semmi ok.

A "szakértő" azt állítja, hogy "az újranyitás orvosbiológiai szempontból egyértelműen veszélyes", " félek attól, hogy mi következik", "Őszre biztosan nem lesz még tömegek számára is elérhető oltás", "nagy a félelem, hogy még több áldozat lesz"

Első ránézésre semmi konkrétumot nem állított, de az ilyen fajta nyilatkozatok felesleges és indokolatlan pánikot kelthetnek, az embereknek azt sugallja, hogy a kormány rossz döntéseket hoz, és ezeket nem biztos, hogy meg kell fogadni.

Megnéztük ennek a "Szakértőnek" a kedvenceit, és hát ebben az esetben sem lepődtünk meg. Nagy valószínűséggel ez a riport inkább egy pártpolitikai feladat végrehajtása volt, mint valós orvosi vélemény közlése.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar járványügyi intézkedések, az eddig időben meghozott döntések és a magyar egészségügyi rendszer folyamatosan javuló állapota azt eredményezték, hogy Magyarországon a járvány a végéhez közelít. Az adatokat a https://statopolis.net/ magyar fejlesztésű, a járvány fontosabb számait tartalmazó oldalon lehet megtekinteni. Az oldal jelenleg tesztüzemmódban működik, de a rajta szereplő adatok helyesek.

Kincses Gyula által terjesztett sületlenségektől és a valóságról beszámoltunk itt: https://szamokadatok.hu/Post/653/Igazoltan_remhireket_terjesztett_a_MOK_elnoke

Kincses Gyuláról és "szakértői munkájáról" pedig itt:
https://szamokadatok.hu/Post/547/Osszeall_a_kep

Falus Ferenc, Gyurcsány egykori TIsztifőorvosa hazugságairól pedig itt van a korábbi cikkünk: https://szamokadatok.hu/Post/1010/Orban_Viktornak_igaza_volt_majus_3-an_tetozott_a_koronavirus_jarvany

Falus András hovatartozása (amíg el nem rejti, most még látható) https://www.facebook.com/afalus/likes

Forrás: A 444 "szakértői" blogja: https://qubit.hu/2020/05/21/falus-andras-nagy-felelmem-hogy-meg-tobb-aldozat-lesz

Címkék: Politika 

Kapcsolódó