Gyurcsányék végighazudták a járványt

Semmi sem változott, hazudnak "reggel, éjjel meg este" és nappal is

Gyurcsányék végighazudták a járványt

Közleményben reagált a Gyurcsány-párt támadásaira a Szent János Kórház. A dolgozók bére a DK hazugságai ellenére nem csökkent, hanem 180%-ra, majd 150%-ra nőtt.

A Szent János Kórház vezetése a koronavírusos betegeket ellátó Covid-osztályokon dolgozók extra magas, 180 százalékos óradíját csökkentette kiemelten magas, 150 százalékos díjra a járványhelyzet javulásával - olvasható a kórház keddi közleményében.

„A járványhelyzet javulásával és a fertőzöttek számának csökkenésével ma már lényegesen kisebb teher hárul a Covid-osztályokon dolgozókra is, ezért az extra magas óradíj kiemelten magasra, 150 százalékra változott, ami országos szinten még mindig a legmagasabbak közé tartozik” - írták.

A kórház arra reagált, hogy a Demokratikus Koalíció egy a birtokukba került levél alapján azt közölte, a Szent János Kórház főigazgatója a járvány idején csökkenti a Covid-osztályokon dolgozók fizetését.

A kórház vezetése azt írta: a Szent János Kórház a koronavírus-járvány első napjától biztosította a kiemelt kockázatú ellátóhelyeken dolgozók extra magas, 180 százalékos óradíját.

„Mivel intézményünk a legnagyobb ellátók egyike (csúcsidőben légúti ambulanciát, 3 izolációs - ebből egy lélegeztető - osztályt és karanténkórházat üzemeltettünk 140-150 bent fekvő beteggel), ez az intézkedés nagy számú dolgozónkat érintette” - tudatták.

Hozzátették: egyéb vezetői intézkedéseket is hoztak - széles körben biztosított homeoffice-lehetőség, 15 nap fizetett távollét a gyermekelhelyezést megoldani nem tudó szülőknek, rugalmas munkaidő -, amivel igyekeztek megkönnyíteni a munkavállalók életét, „aminek köszönhetően senki nem vesztette el az állását vagy került anyagi krízisbe a veszélyhelyzet alatt”.

Hazugság: https://www.facebook.com/…/175110892579333/2956992181057843/
Forrás: https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20200519-kozlemenyben-reagalt-a-gyurcsany-part-tamadasaira-a-szent-janos-korhaz
http://www.janoskorhaz.hu/hireink.html

Címkék: Gyurcsány 

Kapcsolódó